Μαρτυρίες Ασθενών

Έξι μήνες μετά την χειρουργική αποκατάσταση (ρήξη υπερακάνθιου - υπακάνθιου, υμενίτιδα, σύνδρομο πρόσκρουσης" έχουν πλέον επαληθευτεί όλα όσα είχε περιγράψει η κ Σταματούκου κατά την προεγχειρητική ενημέρωση, πείθοντας με να προχωρήσω με αυτήν τη θεραπεία. Απόλυτα ικανοποιημένη, όχι μόνο από την επιστημονική προσέγγιση και αντιμετώπιση εκ μέρους της ομάδας Σταματούκου- Κουγιάλη, αλλά και για το ειλικρινές και ανθρώπινο ενδιαφέρον τους, σε κάθε φάση της αποκατάστασής μου. Και φυσικά ευγνώμων για το αποτέλεσμα. Κατά την άποψή μου, αποτελούν άριστη επιλογή θεράποντος

(Ε.Κ.)

Πρίν από ένα χρόνο είχα ένα ατύχημα με τον ώμο μου και κόπηκε ο τένοντας. Μέσω ενός φίλου επισκέφτηκα τον κο Κουγιάλη, ειδικό ορθοπαιδικό για των ώμο. Τον εμπιστεύτηκα με το πρώτο ραντεβού και έκλεισα να χειρουργηθώ. Είχα ολική ρήξη του υπερακανθίου και έπρεπε να το φτιάξω άμεσα. Έκανα αρθροσκόπηση στον ώμο και συρραφή του τένοντα. Δεν είχα ιδιαίτερο πόνο και ξεκίνησα να το κινώ από τις πρώτες ημέρες μετά το χειρουργείο σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού. Εντυπωσιάστηκα πόσο γρήγορα επανήλθα στην φυσιολογική δραστηριότητα μου μέχρι που έπαιξα και μπάσκετ με τα παιδιά μου. Πραγματικά ο κος Κουγιάλης είναι ειδικός στον ώμο –είναι εξαιρετικός ιατρός!! Τον συνιστώ με κλειστά μάτια!!!

(Α.Π.46 ΕΤΩΝ)

Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου όσο αφορά το χειρουργείο που είχα πριν από δύο μήνες. Ρομποτική ολική αρθροπλαστική γόνατος. Όλα πήγαν άριστα χωρίς να ταλαιπωρηθώ. Δεν είχα καθόλου πόνο. Δεν χρειάστηκε καν φυσικοθεραπεία. Αλλά αυτό που θα ήθελα να μοιραστώ περισσότερο από κάθε άλλο είναι το πόσο κοντά μου ήταν ο γιατρός. Υπήρχε καθημερινή επικοινωνία με τον ίδιο μετά που βγήκα από το νοσοκομείο-μία ημέρα μόνο νοσηλεύτηκα-. Όποτε ήθελα την συμβουλή του ήταν πάντα εκεί. Δεν το βλέπεις αυτό εύκολα σε καταξιωμένους ιατρούς. Τόσο επεξηγηματικός, τόσο υπομονετικός, υποστηρικτικός, τόσο πραγματικά άνθρωπος!!! Σας ευχαριστώ θερμά μέσα από την καρδιά μου!!!

(Α.Ν.65ΕΤΩΝ)

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ιατρό μου κο Κουγιάλη για το άριστο αποτέλεσμα του χειρουργείου που είχα πριν από έξι μήνες. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη μετά από την ολική αρθροπλαστική γόνατος που μου έκανε. Έκανα την ρομποτική μέθοδο και όλα πήγαν τέλεια. Γιατρέ μου να σε έχει ο Θεός καλά να γιατρεύεις τους ανθρώπους. Εξαιρετικός επιστήμονας αλλά πάνω από όλα είσαι άνθρωπος!!!

(Μ.Κ.73ΕΤΩΝ)

Είμαι 56 ετών με βαρύ πρόβλημα αρθρίτιδας στα γόνατα. Το έχω κληρονομήσει και από τους δύο γονείς μου οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν πολύ με τα γόνατα και τα ισχία τους. Ξέροντας αυτό, ήθελα να κάνω κάτι για να προλάβω να μην περάσω τα ίδια. Επισκέφτηκα αρκετούς ορθοπαιδικούς χωρίς να έχω καταλήξει κάπου. Ανάμεσα τους ήταν και ο κος Κουγιάλης. Εξαιρετικός επιστήμονας αλλά και άνθρωπος. Ιδιαίτερα επεξηγηματικός, ότι ακριβώς ήθελα! Τον εμπιστεύτηκα και δικαιώθηκα. Αποφάσισα τελικά να χειρουργηθώ και δεν το μετάνιωσα. Η επέμβαση, Ρομποτική Αρθροπλαστική γόνατος, όπως ακριβώς μου είχε πει. Χωρίς πόνο, περπάτησα αμέσως (το ίδιο απόγευμα), πήγα στο σπίτι μου την επομένη ημέρα του χειρουργείου. Δεν χρειάστηκε να κάνω φυσικοθεραπεία. Το πόδι μου τέντωνε και λύγιζε πλήρως χωρίς πόνο. Τώρα είμαι ξανά έτοιμη να απολαύσω τις χαρές της ζωής, τις εκδρομές και τους περιπάτους που τόσο στερήθηκα τα τελευταία χρόνια. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον γιατρό και την ομάδα του για το άριστο αποτέλεσμα. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

(Ε.Π.56ΕΤΩΝ)

Είχα κότσι από μικρό παιδί. Όλο έλεγα να δω κάποιον γιατρό και να προχωρήσω σε χειρουργείο αλλά όλο το ανέβαλλα. Φοβόμουν κυρίως τον πόνο. Μέσω μίας φίλης επισκέφθηκα την κα Σταματούκου. Εξαιρετική. Μου εξήγησε με όλες τις λεπτομέρειες την διαδικασία του χειρουργείου και την εμπιστεύθηκα αμέσως. Είχα δίκιο. Όλα πήγαν τέλεια. Χωρίς πόνο, πρέπει να το πω!! Μία μικρή ενόχληση είχα την πρώτη ημέρα και τίποτα άλλο. Όπως ακριβώς μου είχε πει. Είναι τώρα τρία χρόνια μετά το χειρουργείο και απολαμβάνω τα νέα μου πόδια.

(Μ.Τ. 48ΕΤΩΝ)

Είχα χρόνια πρόβλημα με το δεξί μου χέρι. Μούδιαζε και είχα διαγνωστεί με σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα. Φοβόμουνα το χειρουργείο και είχα ακούσει ότι έχει πόνο. Όταν μία μέρα μου έπεσε το ποτήρι από το χέρι κατάλαβα ότι έπρεπε να κάνω κάτι. Έψαξα και μέσω internet βρήκα την κα Σταματούκου, ειδικό ορθοπαιδικό για το χέρι. Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Χωρίς καθόλου πόνο και ταλαιπωρία χειρουργήθηκα και πήγαν όλα καλά. Από τις πρώτες ημέρες κάνω τα πάντα. Θέλω να την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου γιατί είναι όχι μόνο άριστη γιατρός αλλά και άνθρωπος. Σας ευχαριστώ!!

(Α.Ζ. 62 ΕΤΩΝ)

Ευχαριστώ τόσο πού και για πάντα!!! Η ζωή μου νομίζω, όσο και αν φανεί υπερβολή, έχει αλλάξει !!! Μπορώ πλέον να φορώ ότι θέλω χωρίς κανένα πρόβλημα. Να είστε για πάντα καλά. Πέρα από γιατρός είστε άνθρωπος, βλέπω καθημερινά δύο πόδια που νομίζω ότι δεν είναι τα δικά μου…. Βλέπετε είχα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ!!!!

Roula Papadioti

Για οποιοδήποτε ορθοπδαικό πρόβλημα να τον επισκεφτείτε!! Πέρα από την σωστή λύση στο πρόβλημα θα σας απαλλάξει από τους φόβους και τις αναστολές!!!

E.K.

Εάν χρειαστείς ποτέ έναν ορθοπαιδικό και θες τον καλύτερο, κάποιον να εμπιστευτείς για το πρόβλημά σου, κάποιον που θα σε κάνει εγγυημένα καλά και θα είναι ο γιατρός που δεν θα αλλάζεις με τίποτα λόγο ήθους, ειδίκευσης και χαρακτήρα αυτός είναι ο κ. Κουγιάλης! Γιατρέ μου να σε έχει ο Θεός για πάντα καλά !!! Σας ευχαριστώ θερμά που ήσασταν δίπλα μου και με βγάλατε ξανά γερή από την δοκιμασία. Είμαι ζωντανό παράδειγμα της ιατρικής σας δεινότητας, πάνω από όλα πρεσβεύετε το τρίπτυχο γιατρός- φίλος- άνθρωπος !!!

V.K.

Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί που ένας τέτοιος επιστήμονας και τέτοιος άνθρωπος, προσφέρει την επιστημοσύνη του και την ανθρωπιά του στην Σάμο. Προσωπικά νιώθω ευγνώμον απέναντι του μετά την ολική αρθροπλαστική γόνατος. Γιατρέ μου, πάντα επιτυχίες.

Κ.Κ.

Θα ηθελα να πω κι εγω την εμπειρεια μου για την τελεια επεμβαση που εκανα πριν ενα χρονο ακριβως περυσι στις 20 Ιανουαριου.Ειμαι 47 ετων κ εργαζομενη.Ειχα προβλημα κ στα δυο ποδια μου στο κοτσι,ετσι τα εκανα κ τα δυο μαζι ταυτοχρονα.Η εξελιξη ηταν τελεια δεν πονεσα ποτε καθολου ουτε στην επεμβαση ουτε μετα .Περιμενα να δω πως θα παει κ μετα να πω αυτο που εκανα.Ετσι θελω να δωσω πολλα πολλα συγχαρητηρια στη γιατρο μου την κυρια Αννα κστην ομαδα της για το τελειο αποτελεσμα μου.Την εκανα Παρασκευη κ τη Δευτερα με προσοχη κ ψηλα τα ποδια ομως, πηγα για δουλεια γραφειου βεβαια!,!!Την ευχαριστω για αλλη μια φορα απο καρδιας.

Γκιτσα Ιφιγενεια

Έχω ένα γιο δυο ετών. Τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρούμαι από  τενοντοπάθεια υπερακανθίου. Δυστυχώς  αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορώ να πάρω αγκαλιά το παιδί μου ,να μην μπορούμε να παίξουμε μαζί. Ξέρω την κα. Σταματούκου εδώ και κάποια χρόνια από την μητέρα μου, έχοντας της απόλυτη εμπιστοσύνη και γνωρίζοντας την δουλειά της, την επισκέφτηκα αμέσως. Από την πρώτη στιγμή με ενημέρωσε για την  μέθοδο PRP και για τα αποτελέσματα της. Έχοντας ήδη κάνει την πρώτη μου ένεση με PRP η ενόχληση έχει ήδη εξαφανιστεί. Παίζω με τον γιο μου και δεν νιώθω καμιά ενόχληση.Επιτέλους απολαμβάνω την ζωή μου με την οικογένεια μου.

Σ.Β (55)

Τα προβλήματα μου ξεκίνησαν το 2015 όπου μια τενοντοπάθεια που είχα στο χέρι και στον ωμό, μου δημιουργούσε καθημερινά δυσκολίες στην καθημερινότητα μου κυρίως στο κομμάτι της εργασίας μου, διότι ως μηχανικός αυτοκίνητων τα χέρια μου είναι από τα σημαντικότερα εργαλεία. Η κα. Σταματούκου με συμβούλεψε να ξεκινήσουμε θεραπεία PRP. Είδα βελτίωση άμεσα από την πρώτη κιόλας ένεση. Η δουλειά μου πλέον γίνεται χωρίς κανένα πόνο και κανένα περιορισμό στις κινήσεις μου.

Π.Ν (55)

Είμαι ένας άνθρωπος που περιπατάω αρκετά. Παρ’ όλο το νεαρό της ηλικίας μου είχα πρόβλημα με το κότσι στο αριστερό μου πόδι λόγο κληρονομικότητας. Ψάχνοντας στο internet για ορθοπεδικό ,βρήκα τη σελίδα του ATHENS ORTHO CENTER,διαβάζοντας τις μαρτυρίες των ασθενών είδα πως έπρεπε να την επισκεφτώ άμεσα για να βρω τη λύση στο πρόβλημα μου. Έτσι και έκανα. Τους εμπιστεύτηκα. Μετά από λίγες μέρες έκανα την εγχείρηση στο κότσι με πλήρη επιτυχία. Επιτέλους μπορώ να περπατάω και να αθλούμαι όσο θέλω χωρίς καμιά ενόχληση όπως ακόμη μπορώ να φοράω ότι παπούτσι θέλω χωρίς να σκέφτομαι εάν θα με ενοχλήσει. Η ζωή μου πλέον και η καθημερινότητα μου είναι πιο ευχάριστη και πιο εύκολη.

Μ.Ε (53)

Είμαι 77 ετών. Μετά από κάποιο τραυματισμό είχα για κάποια χρόνια κάποιες ενοχλήσεις στον ώμο. Ενώ είχα επισκεφτεί και άλλους γιατρούς ,οι οποίοι βλέποντας τα αποτελέσματα της μαγνητικής διέγνωσαν ρήξη του υπερακανθιου ,κανένας από αυτούς δεν ήταν σύμφωνος στον να κάνω χειρουργείο. Μαθαίνοντας από έναν φίλο για τον κ.Κουγιάλη και το ATHENS ORTHO CENTER τον επισκέφτηκα. Από την πρώτη κιόλας στιγμή με ενημέρωσε ότι θα πρέπει να μπω στο χειρουργείο. Μου εξήγησε με λεπτομέρειες το πρόβλημα μου και ποιο ακριβώς θα ήταν το αποτέλεσμα της εγχείρησης. Τον εμπιστεύτηκα αμέσως και συμφώνησα για το χειρουργείο. Τα αποτελέσματα είναι να μπορώ πλέον να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν όπως την κηπουρική που για αρκετά χρόνια την είχα ξεχάσει.

Γ.Γ. (77)

Η κα. Σταματούκου Άννα είναι η οικογενειακή μας γιατρός. Κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε κάποιο ορθοπεδικό πρόβλημα την επισκεπτόμαστε με το κάθε μέλος να έχει ξεπεράσει το οποιοδήποτε πρόβλημα που είχε να αντιμετωπίσει. Έτσι και στην δική μου περίπτωση που μετά από κάποιο ατύχημα έπαθα ρήξη μηνίσκου. Όπως με συμβούλεψε η ιατρός έπρεπε άμεσα να μπω για χειρουργείο γιατί και λόγο του ότι έχω κάποια κιλά παραπάνω όσο το άφηνα το πρόβλημα θα χειροτέρευε με συνέπεια να δημιουργηθεί αρθρίτιδα. Προχώρησα σε αρθροσκόπηση και πλέον μπορώ να περπατώ και να κινούμαι άνετα χωρίς ενοχλήσεις.

T.Δ (35)

Έπασχα πολλά χρόνια από αδυναμία στα χέρια με έντονα μουδιάσματα και αδυναμία στο να κλείσω τα χέρια μου. Επισκέφτηκα αρκετούς γιατρούς προσπαθώντας να εντοπίσω πιο ήταν το πρόβλημα. Αφού διαγνώστηκα με τενοντοαρθρίτιδα ,οι γιατροί επέμεναν στον μην χειρουργηθώ και να αντιμετωπίσω το πρόβλημα με άλλους τρόπους. Έχοντας προσπαθήσει άλλες μεθόδους που μου πρότειναν οι γιατροί δυστυχώς δεν έβλεπα κάποια ιδιαίτερη βελτίωση στο πρόβλημα. Μέσω μιας οικογενειακής φίλης έμαθα για το ATHENS ORTHO CENTER και την γιατρό κα. Σταματούκου ,την οποία επισκέφτηκα και με διαβεβαίωσε ότι εάν προχωρήσω σε χειρουργική επέμβαση το πρόβλημα θα αποκατασταθεί, όπως και έγινε. Λίγες μέρες μετά έκανα το χειρουργείο και πλέον δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα, τα μουδιάσματα έχουν εξαφανιστεί και πλέον μπορώ να κλείσω τα χέρια μου.

Τ.Z (87)

I live in Greece for the last 2 years, as I work for my country’s Embassy here. I had this constant pain in my shoulder before I came to Greece, and although I hoped that the warm climate would make it disappear, the humidity of the southern suburbs where I like to stay, made it worse.

I went to ATHENS ORTHO CENTER in Halandri. The doctors there were superb.

My case was a tough one, so I had to visit them three times in a couple of months.

Each time I had a PRP injection in the shoulder, which, I dare say, didn’t hurt at all!

Thanks to this, I finally got rid of the pain. I wish I had done it earlier…

Α.Α. (49 ετών)

Εργάζομαι σε φαρμακείο και όλη μέρα στέκομαι όρθια πίσω από τον πάγκο.

Σε μια απότομη κίνηση, στρίβοντας μόνο το επάνω μέρος του σώματός μου και αφήνοντας το πόδι μου καρφωμένο στο πάτωμα…. άκουσα ένα «κρακ» στο γόνατο. Διαγνώστηκα ρήξη μηνίσκου!

Απευθύνθηκα στο AthensOrthoCenter και είδα τον κύριο Κουγιάλη εξειδικευμένο σε παθήσεις γόνατος και αθλητικές κακώσεις. Προχωρήσαμε σε αρθροσκόπηση γόνατος. Το ίδιο απόγευμα πήγα σπίτι μου χωρίς καν πατερίτσες. Ο πόνος έφυγε και μέσα σε πέντε ημέρες και περπατούσα σχεδόν φυσιολογικά. Δεν χρειάστηκα ούτε φυσικοθεραπεία.

Ο κύριος Κουγιάλης μου σύστησε να προχωρήσουμε και σε έκχυση PRP για να αποφευχθεί, όπως μου εξήγησε αναλυτικά, η δημιουργία αρθρίτιδας. Όλα πήγαν τέλεια. Νιώθω ιδιαίτερα τυχερή που βρήκα έναν τόσο καταξιωμένο ιατρό και ενημερωμένο με ότι καινοτόμο υπάρχει στην ορθοπαιδική σήμερα.

Π.Μ. (47 ετών)

Είχα επισκεφθεί διάφορους ορθοπαιδικούς, είχαν διαγνώσει χονδροπάθεια επιγονατίδας. Μου είχαν δώσει διάφορα αντιφλεγμονώδη, συμπληρώματα και φυσικοθεραπεία αλλά εγώ συνέχιζα να πονάω. Μου είπαν ότι πρέπει να μάθω να ζω με αυτό. Ψάχνοντας στο Internet βρήκα τον κύριο Κουγιάλη ειδικό σε παθήσεις γόνατος. Τον επισκέφτηκα και μου πρότεινε εκχύσεις PRP. Συνολικά έγιναν 2. Από την πρώτη ένεση ήδη μειώθηκε ο πόνος κατα 70% και με την δεύτερη είχα πλέον ξεχάσει την ενόχληση μου. Επέστρεψα σε όλες δραστηριότητες που είχα αφήσει (γυμναστήριο ).

Μ.Α. (21 ετών)

Είμαι 70 χρονών. Έχω 3 παιδιά και 5 εγγόνια. Μου αρέσει να πλέκω, και τα δώρα μου στην οικογένεια ήταν πάντα από τα χεράκια μου. Κάποια στιγμή όμως, πριν από ένα-δυο χρόνια, άρχισε να «μαγκώνει» ο αντίχειράς μου και να πονάω σε κάθε κίνηση. Νόμιζα πως ήταν φυσιολογικό λόγω ηλικίας, αλλά μια φίλη μου με πήγε στην κυρία Σταματούκου, ειδική για παθήσεις χεριού, η οποία μου είπε πως με μια απλή επέμβαση θα μπορούσα και πάλι να κάνω ό, τι έκανα πριν. Έτσι και έγινε. Όλα ήταν όπως μου τα είπε, γρήγορα και ανώδυνα.

Δ.Ε. (70 ετών)

Γνώρισα την κυρία Σταματούκου όταν εγχείρισε την κόρη μου στον καρπό, μετά από σοβαρό τραυματισμό της. Είχε ρήξη του χόνδρου στον καρπό, κάτι που απαιτεί έναν ιδιαίτερα εξιδικευμένο ορθοπαιδικό χεριού.Είχα μάθει ότι είναι η μόνη πιστοποιημένη από την Ευρωπαϊκή Εταιρία Αρθροσκόπησης καρπού στην Ελλάδα.

Και πράγματι, μετά την επέμβαση -που ήταν σύντομη, ανώδυνη και με ταχεία ανάρρωση - η κόρη μου συνέχισε τις αθλητικές της δραστηριότητες όπως πριν. Όταν λοιπόν είχα και εγώ πρόβλημα με τον ώμο μου (τενοντοπάθεια) απευθύνθηκα και πάλι στην κυρία Σταματούκου και μου μίλησε για την μέθοδοPRP.

Με μία απλή έγχυση στον ώμο που έγινε στο ιατρείο σε μισή ώρα ήμουν και πάλι καλά.

Π.Γ. (53 ετών) και Π.Α. (19 ετών)

Το σπίτι που μέναμε επί 30 χρόνια με τον σύζυγό μου ήταν στον 3ο όροφο μιας μονοκατοικίας χωρίς ασανσέρ. Τα γόνατα μου είχαν επιβαρυνθεί από τα σκαλοπάτια. Το προηγούμενο καλοκαίρι κατέληξα να κάνω ολική αρθροπλαστική γόνατος. Ευτυχώς μου σύστησαν την κύριο Κουγιάλη που είναι εξειδικευμένος στην μικροεπεμβατική αρθροπλαστική γόνατος και όλα πήγαν κατ΄ευχήν. Σε αντίθεση με όσα μου είχαν πει γνωστοί και φίλοι εγώ δεν πόνεσα, περπάτησα αμέσως και σε 2 εβδομάδες πήγα έξω για ψώνια.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Κύριο Κουγιάλη γιατί ήταν δίπλα μου σε όλη τη διάρκεια της επέμβασης μου και της μετεγχειρητικής αποκατάστασης μου. Είναι όχι μόνο καταπληκτικός ιατρός αλλά και εξαίρετος άνθρωπος.

Α.Μ. (67 ετών)

Όταν άρχισαν να πονάνε τα γόνατά μου, ήμουν απαρηγόρητη. Άρχισα να γυρνάω τους γιατρούς οι οποίοι μου έλεγαν για ενέσεις κορτιζόνης και υαλουρονικού. Έκανα 5 ενέσεις υαλουρονικού, αλλά δυστυχώς μόνο για 1-2 μήνες είχα βρει ανακούφιση.

Μετά από ένα χρόνο κι αφού το είχα πάρει απόφαση ότι έτσι θα πονάω, μου συνέστησαν μία γυναίκα ορθοπαιδικό, την κυρία Σταματούκου. Μου έδωσε αμέσως κουράγιο, μου είπε να μην ανησυχώ και μου έκανε μία , μονοδοσική , ένεση υαλουρονικού που με διαβεβαίωσε ότι θα δω μεγαλύτερη διαφορά από ότι είχα στο παρελθόν. Όντως είχε απόλυτο δίκιο. Νιώθω πολύ καλύτερα. Είμαι έτοιμη να αρχίσω και πάλι τους περιπάτους.

Λ.Σ. (78 ετών)

Όταν τα εγγόνια μου μου είπαν: γιαγιά γιατί κουτσαίνεις; κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά.

Μέχρι τότε νόμιζα πως ο πόνος στο ισχίο μου ήταν αποτέλεσμα της καθιστικής ζωής και, γιατί να κρυβόμαστε, της ηλικίας. Μια καλή μου φίλη όμως, που είχεαντιμετωπίσει παλιότερα το ίδιο πρόβλημα, με έπεισε να επισκεφτώ την ορθοπαιδικό κ. Σταματούκου που την είχε απαλλάξει από τους πόνους και το κουτσό περπάτημα. Τα πρόβλημα ήταν οστεοαρθρίτιδα στο ισχίο μου.

Αν και φοβάμαι τις εγχειρίσεις, η κυρία Σταματούκου μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και δεν έπεσα έξω. Με χειρούργησε με τη νέα μέθοδο AMIS με πολύ μικρή τομή και αναίμακτα. Τώρα, ένα μήνα μετά την εγχείριση, πάω βόλτα με τα εγγόνια μου και δεν τα κάνω να νιώθουν άσχημα για την… κουτσή γιαγιά τους!

Ε.Β. (69 ετών)

I’ve been an English teacher all my life. Writing on the blackboard every day for 50 years is not so easy. From time to time I didn’t feel my hands. They were extremely numb. At first I thought I was just getting old, but my daughter in law advised me to visit an orthopeadic surgeon she knew who had helped her as well, Dr Anna Stamatoukou in Halandri. She told me that the problem I had was not my age, but the Carpa Tunnel Syndrome which was easily curable.

To tell you the truth, I didn’t plan to keep on teaching so much, as to start planting and ploughing at my country house every summer. Thanks to Dr. Stamatoukou, that’s what I’ve been doing for the last two years.

B.N. (76 ετών)

Παίζω ποδόσφαιρο από μικρός. Έχω χτυπήσει χιλιάδες φορές. Η μάνα μου είχε βαρεθεί να μου καθαρίζει τα γόνατα με μπαμπάκια και οξυζενέ. Αυτό όμως που έπαθα στην ομάδα που παίζω επαγγελματικά τώρα που μεγάλωσα, δεν θα μπορούσε να μου το θεραπεύσει. Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, σε μια γρήγορη περιστροφική κίνηση, ένιωσα έναν οξύ πόνο στο γόνατο που με… γονάτισε! Ο γιατρός της ομάδας φοβήθηκε πως ήταν χιαστός. Με έστειλε στον ειδικό ορθοπαιδικό κύριο Κουγιάλη. Ευτυχώς η μαγνητική έδειξε ότι ήταν ρήξη έσω μηνίσκου. Εγχείριση ρουτίνας για τον γιατρό από ότι κατάλαβα.

Η αποχή μου από τους αγώνες δεν κράτησε πολύ. Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες του κ. Κουγιάλη για την αποθεραπεία μου και του αφιέρωσα τα πρώτα μου γκολ!

Μ.Ι. (21 ετών)

Εργάζομαι σε Ινστιτούτο αισθητικής, στην περιποίηση νυχιών. Η δουλειά μου θέλει να έχεις δυνατά και ευλύγιστα χέρια, καθώς και μεγάλη σταθερότητα. Πριν δύο χρόνια, στο τέλος της ημέρας, ένιωθα μούδιασμα και πόνο στα μικρά μου δάκτυλα. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία, νομίζοντας ότι είναι φυσιολογική κούραση από τη δουλειά. Όταν όμως ο πόνος μεγάλωσε αναγκάστηκα να αναζητήσω ιατρική βοήθεια. Μια πελάτισσα μου μίλησε για την κυρία Σταματούκου, την ορθοπαιδικό. Είχε μια ανάλογη περιπέτεια και είχε μείνει πολύ ευχαριστημένη. Η διάγνωση ήταν: Ωλένια νευρίτιδα! Η θεραπεία; Μια εγχείριση που μου άλλαξε τη ζωή.

Αν το ήξερα νωρίτερα θα είχα απαλλαγεί από τους πόνους και το φόβο να χάσω τη δουλειά μου. Ευχαριστώ τη γιατρό που με βοήθησε.

Π.Σ. (35 ετών)

Τα τελευταία χρόνια κυκλοφορώ με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που κάποιες φορές μπορεί να είναι και… επικίνδυνα! Γυρίζοντας από μια επαγγελματική συνάντηση, σε ώρα αιχμής, και ενώ κρατιόμουν από τις χειρολαβές, ο οδηγός φρενάρισε απότομα και… στην προπάθειά μου να μην πέσω, έσφιξα ακόμη περισσότερο το ανασηκωμένο χέρι μου, με αποτέλεσμα να ακούσω ένα «κρακ» και τότε … τα είδα όλα!

Τυχερή μες στην ατυχία μου, επέλεξα από τη λίστα ορθοπαιδικών της ασφαλιστικής μου τον κ. Κουγιάλη. Η μαγνητική που μου σύστησε να κάνω ήταν μόνο για να επιβεβαιώσει τη ρήξη υπερακάνθιου που είχα πάθει. Η συνέχεια, γνωστή!! Μια αρθροσκοπική εγχείριση, που, ενώ μου φαινόταν βουνό, ο κύριος Κουγιάλης την έκανε παιχνιδάκι. Ο ώμος μου επανήλθε στη φυσιολογική του κατάσταση πολύ σύντομα και σχεδόν ανώδυνα. Μακάρι να είχε την ίδια κατάληξη και η επαγγελματική συνάντηση…

Α.Σ. (56 ετών)

Έρχομαι χρόνια στην κ. Σταματούκου. Μου κάνει θεραπεία για τα κόκκαλα. Πριν λίγο καιρό που άρχισαν να μουδιάζουν τα χέρια μου, της το είπα, και αμέσως με έστειλε να κάνω εξετάσεις. Είχα αυτό το σύνδρομο στον καρπό. Κάναμε την επέμβαση και λίγο καιρό μετά έστυψα πορτοκαλάδα!! Να ‘ναι καλά!

Π.Μ. (75 ετών)

Είμαι νέα μαμά, αλλά όχι και τόσο νέα σε ηλικία. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τα πόδια ή τα χέρια μου. Τους πρώτους μήνες με το μωρό κουράστηκα λίγο παραπάνω και ένιωθα τα χέρια μου μουδιασμένα.

Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, αλλά μετά άρχισα να φοβάμαι μήπως μου πέσει το παιδί από τα χέρια. Ρώτησα τον γυναικολόγο μου και με έστειλε

στην ορθοπαιδικό, κ. Σταματούκου. Ήταν Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα.

Με μια απλή επέμβαση απαλλάχτηκα από το πρόβλημα και ξαναπήρα αγκαλιά το μωρό μου χωρίς φόβο.

Α.Θ. (40 ετών)

Μου αρέσει πολύ να διαβάζω το βράδυ πριν κοιμηθώ. Για κάποιους μήνες όμως, η ευχαρίστηση αυτή είχε γίνει ενόχληση. Τα χέρια μου δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα βιβλία, και τις νύχτες ξυπνούσα με τα δάχτυλα μουδιασμένα. Μια φίλη μου που είχε το ίδιο πρόβλημα με σύστησε στην κ. Σταματούκου. Δεν ήθελα να ακούσω για εγχείρηση. Τελικά, όμως, ήταν πολύ πιο απλή και αποτελεσματική απ’ όσο νόμιζα. Τώρα, κρατάω και… Εγκυκλοπαίδεια!

Ε.Ρ. (55 ετών)

Νόμιζα πως θα τη γλύτωνα… Δύο κοπέλες συνάδελφοι στο γραφείο είχαν κάνει εγχείρηση στην παλάμη από την πληκτρολόγηση στο computer. Δεν φανταζόμουν ότι θα έκανα και εγώ την ίδια επέμβαση όταν άρχισαν να μπλοκάρουν τα δάκτυλα στα χέρια μου και έπρεπε να τα τεντώνω μέχρι να κάνουν «κρακ». Επειδή δεν μπορούσαν να με ακούνε… μου είπαν ότι πρέπει να πάω σε ορθοπαιδικό.

Βρήκα την κ. Σταματούκου στο Internet, εγχειρίστηκα και στα δύο χέρια σε σύντομο χρονικό διάστημα και έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

Γ.Κ. (37 ετών)

Είχα πρόβλημα εδώ και χρόνια με το γόνατό μου. Είχε παραμορφωθεί τελείως. Δεν κοιμόμουν τα βράδια από τους πόνους και έπαιρνα αντιφλεγμονώδη με το τσουβάλι. Είχα πάει σε 4-5 γιατρούς και όλοι μου έλεγαν για χειρουργείο με τρόπο που με απωθούσε. Για καλή μου τύχη, έπεσα πάνω στον κ. Κουγιάλη. Ήταν φιλικός μαζί μου, γεμάτος κατανόηση και επεξηγηματικός μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Έτσι ένιωσα ασφάλεια για το χειρουργείο και έκανα ολική αρθροπλαστική το 2007. Όλα ήταν όπως μου τα είχε περιγράψει. Σε 15 μέρες πέταξα το μπαστούνι. Έκτοτε το πόδι μου ίσιωσε, δεν έχω κανένα πρόβλημα και τα βράδια κοιμάμαι σαν άνθρωπος.

Ο κ. Κουγιάλης είναι πάντα δίπλα μου.

Φ.Α. (76 ετών)

Επί 10 χρόνια είχα πρόβλημα με το δεξί μου γόνατο. Έκανα ενέσεις λαδιού πολλές φορές στο παρελθόν, και τα 3 τελευταία χρόνια, κορτιζόνες κάθε 3 μήνες. Δεν άντεχα άλλο. Ήταν το μόνο που με ενοχλούσε, ενώ κατά τα άλλα ήμουν καλά στην υγεία μου. Παρά την ηλικία μου, σκεφτόμουν σοβαρά το ενδεχόμενο εγχείρισης. Μια γνωστή μου κυρία που είχε κάνει επέμβαση στο κότσι και έμεινε πολύ ευχαριστημένη μου σύστησε τον Ορθοπαιδικό κ. Κουγιάλη.

Αν και το ιατρείο του είναι στο Χαλάνδρι, πήγα να τον δω από τη Γλυφάδα. Από την πρώτη συνάντηση τον ένιωσα δικό μου άνθρωπο. Μου είπε ότι το γόνατο ήταν σε τέτοια κατάσταση που χρειαζόταν αλλαγή. Τρόμαξα. Είχα ακούσει ότι αυτές οι εγχειρήσεις δεν πετυχαίνουν πάντα. Τον εμπιστεύτηκα όμως γιατί μου μίλησε για μια νέα τεχνική που έχει πολύ μικρότερη τομή και γρηγορότερη αποκατάσταση.

Χειρουργήθηκα ένα μήνα μετά, το καλοκαίρι του 2013. Τι να πω, με έκανε καινούργια! Έχει την ευχή μου κάθε μέρα που πατάω το πόδι μου στη γη.

Τον ευχαριστώ.

Π.Α. (86 ετών)

Είμαι εκπαιδευτικός και έχω δικό μου φροντιστήριο. Έχω, επίσης, κληρονομικό πρόβλημα οστεοαρθρίτιδας και στα δύο μου γόνατα, αλλά περισσότερο στο δεξί. Για χρόνια έκανα ενέσεις, φυσικοθεραπείες, έπαιρνα αντιφλεγμονώδη… μόνο ταλαιπωρία, χωρίς αποτέλεσμα. Δεν σκεφτόμουν καθόλου την περίπτωση εγχείρισης γιατί είχα ακούσει για μεγάλο χρόνο αποκατάστασης και μέγεθος τομής. Όμως, η τελευταία φυσικοθεραπεύτρια που πήγα μου μίλησε για τον κ. Κουγιάλη και τις εγχειρήσεις που έχει κάνει. Ο ίδιος ο γιατρός μου εξήγησε ότι το χειρουργείο γίνεται με μικροεπεμβατική τεχνική και υποβοήθηση από computer!! Έτσι, πήρα τη μεγάλη απόφαση να το κάνω στις διακοπές των Χριστουγέννων. Τον καινούργιο χρόνο, δηλαδή 15 μέρες μετά, είχα καινούργιο γόνατο! Μου άλλαξε και την επιγονατίδα! Η τομή ήταν τόσο μικρή, μόλις 8 εκατοστά, που κανείς δεν κατάλαβε τίποτα, εκτός από μένα, που αισθανόμουν επιτέλους υπέροχα.

Τ.Λ. (55 ετών)

Τώρα πια, τα κάνω όλα!!

Είχα σακατευτεί με τον ώμο μου, είχε κοπεί ο τένοντας (ρήξη υπερακάνθιου). Και τα πιο απλά πράγματα μου φαίνονταν αδύνατα γιατί το χέρι μου δεν υπάκουε και οι πόνοι ήταν αφόρητοι. Ευτυχώς που η γιατρός μου, η κ. Σταματούκου, ήταν κοντά μου από την αρχή. Αισθάνομαι πολύ άνετα μαζί της, γι’ αυτό και την άκουσα και έκανα την επέμβαση (αρθροσκόπηση ώμου) που άλλαξε την καθημερινότητά μου. Μπορώ και πάλι να κάνω όλες μου τις δουλειές με άνεση και … χωρίς πόνο!

Την ευγνωμονώ ως γιατρό και την ευχαριστώ ως άνθρωπο, γιατί είναι τόσο ζεστή με τους ασθενείς της.

Β.Π. (58 ετών)

Δείτε και διαβάστε τι ειπαν για εμας οι ασθενείς μας! Μαρτυρίες σε Βίντεο Γραπτές Μαρτυρίες

kypros

Athens Ortho Center - Πρότυπο Ορθοπαιδικό Κέντρο

 Εθνικής Αντιστάσεως 42, Χαλάνδρι 3ος Όροφος

2106837010

6937093980

Metropolitan General

 Λεωφ. Μεσογείων 264, Χολαργός Metropolitan General

210 6502000

6937093980

Athens Ortho Center - Πρότυπο Ορθοπαιδικό Κέντρο ΣΑΜΟΣ

 Κανάρη 23, Βαθύ Σάμος

6937093980

2273021170

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ