Σταματούκου Άννα

Η ορθοπαιδικός Άννα Σταματούκου του Γεωργίου γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα. Αποφοίτησε με άριστα από το Α΄ Αρσάκειο Ψυχικού και με τη διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου αποφοίτησε με βαθμό «λίαν καλώς», το 1996.

Στη διάρκεια της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου εργάσθηκε στην Ορθοπαιδική Κλινική του Γ.Ν.Ν. Χαλκίδος έως το 1997.

Ξεκίνησε την ειδίκευσή της στην ορθοπαιδική το 1998 στο Ηνωμένο Βασίλειο της Αγγλίας, όπου εργάστηκε σε πολύ γνωστά και αναγνωρισμένα νοσοκομεία: St. Marys Hospital στο Λονδίνο, στο Derbyshire Royal Infirmary στο Derby και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Norfolk and Norwich Health Care Trust στο Norwich δίπλα σε έμπειρους και καταξιωμένους ορθοπαιδικούς.

Μετά τα τρία πρώτα έτη της ειδικότητας επέστρεψε το 2001 στην Α΄ Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική κλινική του Νοσοκομείου ΚΑΤ υπό τον καθηγητή Π.Ν. Σουκάκο, μέχρι το 2004, όπου επιτυχώς έλαβε τον τίτλο της ορθοπαιδικής ειδικότητας.

Εξειδικεύτηκε στη χειρουργική άκρας χειρός και μικροχειρουργική στο Λονδίνο στο Peripheral NerveInjury Unit στο Royal National Orthopaedic Hospital στο Stanmore, όπου εργάσθηκε δίπλα στον παγκοσμίως γνωστό και καταξιωμένο στον χώρο της μικροχειρουργικής Rolfe Birch.

Συμμετείχε σε πληθώρα σεμιναρίων μικροχειρουργικής με πρακτική άσκηση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αρχικά ως εκπαιδευόμενη και στη συνέχεια ως εκπαιδεύτρια.

Έλαβε κατόπιν γραπτών εξετάσεων στην ΕΕΧΟΤ (Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας) υποτροφία στο αντικείμενο της χειρουργικής άκρας χειρός.

Εν συνεχεία, έως το 2006, εργάσθηκε ως επιμελήτρια σε θέση Senior Clinical Fellow στο Oncology Unit του Royal Orthopaedic Hospital of Birmingham, στην Αγγλία, στο παγκοσμίως γνωστό κέντρο αναφοράς ορθοπαιδικής ογκολογίας.

Eίναι μέλος του EWAS (European Wrist Arthroscopy Society), της Ευρωπαϊκής Αρθροσκοπικής Εταιρείας Καρπού και αποτελεί την μοναδική Ελληνίδα ορθοπαιδικό διαπιστευμένη για να πραγματοποιεί αρθροσκοπήσεις καρπού.

Από το 2007 έως και σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι και είναι επιμελήτρια της Κλινικής Ρομποτικής Αρθροπλαστικής – Αρθροσκόπησης του Metropolitan General.

Δείτε και διαβάστε τι ειπαν για εμας οι ασθενείς μας! Μαρτυρίες σε Βίντεο Γραπτές Μαρτυρίες

kypros

Athens Ortho Center - Πρότυπο Ορθοπαιδικό Κέντρο

 Εθνικής Αντιστάσεως 42, Χαλάνδρι 3ος Όροφος

2106837010

6937093980

Metropolitan General

 Λεωφ. Μεσογείων 264, Χολαργός Metropolitan General

210 6502000

6937093980

Athens Ortho Center - Πρότυπο Ορθοπαιδικό Κέντρο ΣΑΜΟΣ

 Κανάρη 23, Βαθύ Σάμος

6937093980

2273021170

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ